Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Въпроси и отговори

Какво да правя при „нервен” стомах?

Здравейте! Бихте ли ми препоръчали подходящо лечение за „нервен” стомах. При най- малките проблеми стомахът ми се свива на топка, боли ме и ми се гади. Ходих на лекар и ми казаха че имам нервен стомах и колит.

Болките ми минават от успокоителни, но не искам да продължавам дълго време да ги приемам.

Отговор: Симптомите, които описвате характеризират състояние на често повтарящ се стрес, което понякога води до редица по-сериозни заболявания, между които са гастрит, язва, колит и др. В състава на „Антистрес  Фитолек”  са комбинирани екстракти от билките валериана, мента, лайка, пасифлора и жълт кантарион, които освен общо успокояващо действие притежават и спазмолитечен ефект. Поради тази причина успешно се прилагат за облекчаване на подобни състояния, свързани с повишено нервно напрежение и на свързаните с  него стомашни колики и спазми на червата и на жлъчните пътища. За това допринасят и магнезият и вит. В6 – други две съставки на „Антистрес Фитолек”. Приемайки 1-2 капсули дневно „Антистрес  Фитолек” значително ще подобрите състоянието си и ще избегнете страничните ефекти на стандартните успокоителни.

Виж още

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти