Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Въпроси и отговори

Какво бихте ме посъветвали да предприема при повишено нервно напрежение и проблеми със съня?

Аз съм мъж в активна възраст, работя много и работата ми е свързана с големи отговорности и стресови ситуации. Напоследък се изнервих много, не проявявам необходимата търпимост и толерантност към хората с които работя, стряскам се, постоянно съм в напрежение, имам проблеми със съня.

Притеснявам се за редица проблеми, включително и за здравето си.
Какво бихте ме посъветвали да предприема?

Oтговор: Ежедневно сме подложени на различни агресивни стимули на околната среда, с общото название “стрес”! Но често нашата нервна система не може да се справи с тях и да отреагира правилно. „Антистрес  Фитолек” успешно се прилага при състояния, свързани с нервно напрежение, психоемоционален стрес, депресия и смущения в съня, тъй като притежава релаксиращи, седативни и антидепресивни свойства. Разбира се, чудесно би било действието му да се подкрепи и от повече почивка, разходки сред природата, спорт и др. Изключително ефикасни по отношение на нормализиране на нервните процеси са индивидуално назначеното хомеопатично лечение и рефлексогенния релаксиращ масаж.

Виж още

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти