Пон-Съб: 9:30 до 17:30

Новини

ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В МЦ „ФИТОЛЕК“

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В МЦ „ФИТОЛЕК“
Ще бъдем благодарни, ако споделите това съобщение, за да може така то да достигне до повече хора и повече хора да могат да се запознаят с възможностите на този безвреден и в същото време високо ефективен метод за стимулиране на собствения оздравителен потенциал на организма!
- Какво представлява хомеопатията като лечебен метод?
- Могат ли да настъпят странични ефекти при прием на хомеопатични лекарства и дали са възможни токсични или алергични реакции?
- Какви заболявания могат да бъдат повлияни благоприятно с хомеопатия и в кои случаи хомеопатията може да бъде използвана като съпътстващ метод на лечение?
- Какво представляват хомеопатичните лекарства, как се приготвят и съхраняват, има ли особености при техния прием, особено що се касае до децата?
- Подходящи ли са при остро възникнало заболяване и колко бързо действат? А какво можем да постигнем с хомеопатия при хронични или появяващи се отново и отново страдания?
- Можем ли с помощта на хомеопатия да намалим страничните ефекти на антибиотиците, на ваксините, на кортикопрепаратите, на химиотерапевтиците при ракови заболявания и на други нехомеопатични лекарства?
- Как биха могли с хомеопатия да се облекчат бременността, раждането и послеродовият период и как по – нататък с хомеопатия могат да се подпомогнат растежът и развитието на детето?
- Могат ли с хомеопатия да бъдат повлияни заболявания, свързани с алергия, с автоимунни заболявания и/или с понижен имунитет?
- Как с хомеопатия да балансираме нервните процеси и да повлияем състояния и заболявания, провокирани от стрес, притеснения, тревожност, ужас, чувство за самота, ревност, загуба на близък човек, голямо разочарование, неизказани отрицателни емоции и т.н.
- Какво означават цифрите върху хомеопатичните флакончета и доколко ефектът на съответното хомеопатично лекарство зависи от тези цифри?
- Има ли отношение начинът на мислене към ефекта от хомеопатичното лечение?
- Кои частни здравни фондове изплащат хомеопатичното лечение и хомеопатичните прегледи при нас и каква е процедурата за това?
На тези и много други въпроси, в приятна, спокойна и уютна обстановка, ще имаме удоволствието да отговорим по време на инициативата „Дни на отворените врати“ в МЦ „Фитолек“. Ако проявявате интерес към хомеопатията като метод за лечение и профилактика и имате въпроси, свързани с нея, можете да ни посетите на 24.03.2018 г, събота, след предварително записване на телефон 02/9624822. В рамките на 30 минути Вие безплатно ще получите уникалната възможност да беседвате по темата с д-р Райна Жейнова, лекар – специалист, който има богат опит в лечението с хомеопатични лекарства и е носител на награда, учредена от Българската медицинска хомеопатична организация (най – голямата съсловна хомеопатична организация в България) за добра хомеопатична практика за 2009 г.,
Ще Ви очакваме, за да обсъдим възможностите за Вашето и/или на Вашите деца и близки хомеопатично лечение или профилактика!

Последни новини

Какво казват пациентите за нас


Благодарим на д-р Мариян Иванов за доброто отношение и отличните познания в  областите с които се занимава и за доброто което прави на хората, търсещи помощ! С най-искрени благодарности и поздравления!
сем. Добреви

Д-р Иванов е вълшебник! Той лекува с едни малки зрънца които вършат вълшебство. Аз съм възрастна жена на 69 г. и от дълги години страдам от алергия. Последните  10 месеца алергията ме притисна много жестоко. Всеки един Божи ден в обриви, сърбежи по цялото тяло с главоболие и безсъние. Но съм имала късмет да попадна на лечението на...
Надежда Минева

Повече от половин година посещавам медицинския център и съм много доволна. Всички тук са много внимателни и са големи специалисти. Бях много зле с нервната система, имах такива симптоми и нервни кризи, който ме караха да мисля, че всеки момент ще умра. Бях отчаяна и изпаднала в депресия. Благодарение на д-р Мариян Иванов всичко...
Боряна Цветкова - София

Дъщеря ми Симона е на 5 г. и половина. Преди да дойдем при д-р Мариян  Иванов тя боледуваше по два пъти всеки месец и много често се налагаше да пие антибиотици. Откакто се лекуваме  с хомеопатия тя разреди боледуванията и вече се разболява един до два пъти в годишно. БЛАГОДАРЯ!!!
Светла Иванова

До 1 г. на сина ми Никола бяха поставени най-различни диагнози - алергия към белтъка на краве мляко, атопичен дерматит и др.. След започване на хомеопатичното лечение, кожата на детето се изчисти, то не повръща и вече не спазваме никаква диета.
Рафаела Жекова

  Здравейте Д-р Иванов, Все се каня да напиша мейл, с който да Ви благодаря и все не намирах време до днес, за което съжалявам. Бих искала да благодаря от името на цялото ми семейство за грижите и вниманието, с което дарявахте майка ми–Милка Трайкова - Петрова, която живя 7 години и се бори с онкологично заболяване. Искам да...
Евелина

В лицето на д-р Русева срещнах ЧОВЕКА!!! И ДОКТОРА!!! Благодаря Ви от сърце!!! 16.08.2014 г гр. Тервел    
Mариана Костадинова

"Има някакъв нов начин на лечение"- каза моята позната преди 16 години когато на разходка в парка споделих с нея,че синът ми (тогава 7 годишен) има диагноза бронхиална астма. Двамата със съпруга ми вече от 3-4 години живеехме с мисълта за това състояние на детето ни и се въртяхме в омагьосания кръг на астматичните пристъпи и...
Стефи Чоева

За мен д-р Иванов е образец за лекар! С познанията и вниманието което получава всеки негов пациент. Винаги съм разбирала "личен лекар", като израз да означава лекар, които може да подържа тялото и духът ти здрави, това за мен е мерило за добър лекар. Д-р Иванов благодаря че те има и ми даваш толкова вяра, че нещата могат да бъдат...
В. Георгиева - София

  Огромни благодарности и поклон пред д-р Гурянова! В пълния смисъл на думата тя спаси моята дъщеря Гергана. Загрижеността, професионализмът с точно поставената диагнозата помогнаха на дъщеря ми. Сърдечно БЛАГОДАРЯ!!! Албена Христова, майка на Гергана Тонева 26.04.2014 г  
Албена Христова

За мен , д-р Надежда Гурянова е рядко срещан специалист в България. Тя има прекрасна медицинска подготовка, успоредно с това  е и перфектен хомеопат.Непрекъснато се усъвършенства, посещавайки различни курсове и семинари. Всичко това й помага да се справя и с най-заплетените случаи в своята практика. Отзивчивостта й е...
Цвете Стоянова, гр. София

Синът ми бе с поставена диагноза бронхиална астма от 3 годишната си възраст. Посещаваме д-р Мариян Иванов от 4 г.. През всичките тези години детето разреди епизодите на кашлица и задух, няма нощни пристъпи и много рядко боледува. Мога да кажа, че е напълно оздравял. Благодаря!!!
Моника Павлова

Със сина ми идваме при д-р Иванов от 5 години. Пред антибиотиците, инжекцийте и "Вентолин" за алергия и астма избрахме хомеопатичните препарати и опита на д-р Мариян Ианов в комбинирането им. Благодарна съм за знанията, които е придобил и които с такава лекота прилага. Нека Господ да му дава здраве, дълъг живот и нови...
Ани, Ангел и Александър Томови

Много съм доволен от професионализма и качеството на обслужване, на които станах свидетел в хомеопатичен център "Фитолек".
Иван Кръстев

„Посещавам МЦ „Фитолек" от 2006 г. Обърнах се за помощ към д-р Мариян Иванов, тъй като дъщеря ни, която тогава беше на 1 година и половина, боледуваше често и за съжаление обикновените вирусни инфекции се развиваха бързо в бактериални и се налагаше антибиотично лечение. Благодарение на грижите на д-р Иванов тя започна да...
Катя Казанджиева
Прочети всички

Нашите партньори

Запиши се за нашия бюлетин!

Научавай полезна здравна информация и бъди информиран първи за най-новите ни предложениия

  • Съглсен съм данните ми да бъдат запазени и използвани за получаване на бюлетин
  • Съгласен съм да получавам информация, свързана с дейността на медицинския център и на работещите в него медицински специалисти